Samenwerkingspartners

Spyhinx staat niet alleen in de wereld

Zoals altijd staat er achter een bekend icoon een heel team. Spyhinx Creations laat ook zien dat zij functioneert als een bekend icoon. Spyhinx krijgt de aandacht die zij verdiend, maar heeft een sterk team achter zich staan. Graag stelt Spyhinx haar team aan jou voor:

Ontwerp team

Natuurlijk kan Spyhinx hier als icoon niet ontbreken. Maar ook Misty en Howler zijn van belang bij het ontwerpen van de nieuwste kleding in de web shop en jouw op maat gemaakte cosplay kostuum

Juridische iconen

Natuurlijk moet een onderneming in de juiste vorm zo optimaal mogelijk draaien, zodat wij voor jouw gave ontwerpen kunnen maken. Dus Jorg van de Peppel van Peplegal en Lennart Ouwerkerk van Stimmt ICT & Contractenrecht zorgen hiervoor.

Grafische icoon

Onze ontwerpen zijn natuurlijk al mooi, maar nog niet te gebruiken om op Tees te printen of op andere manieren af te drukken. Ons grafische icoon, Arnold Meijer van Blue Robin zorgt dat wij onze huisstijl nog mooier kunnen etaleren op alles wat je van ons ziet.

Web icoon

Deze website komt natuurlijk niet zomaar op het internet. Onze held op het internet, Joost Zitman van Leiden Webdesign, zorgt dat wij een betrouwbare website hebben en een web shop die makkelijk te gebruiken is, met een veilige betaalomgeving!

Merchandise icoon

Heb je die gave Tees van ons al gezien? Daar zijn wij echt ontzettend trots op. Ons icoon hiervoor is Jerry Sarijoen van Ikbanner. Hij weet op welke textiel soorten onze ontwerpen het beste overkomen, zodat jij met trots onze Tees kunt dragen.

Beurs icoon

Heb je ons al gezien op de site van Dutch Comic Con? In november 2019 zijn we er weer met een ontzettend gave beursstand. De creatieve uitwerking van Rolf Steinfort van Show expo kun je natuurlijk in november komen bekijken, maar in de toekomst ook op andere beurzen waarbij wij aanwezig zijn.

Marketing icoon

Je hebt het al een beetje gemerkt, wij houden niet van verstoppertje spelen. Dus moeten we ook goed zichtbaar zijn in de markt. Madelon Noordam van Independent Sales & Marketing weet als geen ander ons te verrassen met leuke ideeën en plannen om jullie te verblijden.