Beste relaties, fans en soulmates:

Zojuist ontvingen wij het bericht van de organisator van Dutch Comic Con dat de eerder geplande HDCC dagen van juni zijn verplaatst naar 20 & 21 november 2021.

De reden hiervoor is dat de organisatie verwacht dat de prognose vanuit de overheid qua evenementen en het doorgaan van het geplande event in juni a.s. met mogelijk allerlei restricties rekening zal moeten worden gehouden en hoogstwaarschijnlijk aan kwaliteit zal moeten inleveren wat ook redelijkerwijs te verwachten is.

Hoe vervelend het ook is dat er weer een verschuiving van het event plaatsvind zijn, wij van mening dat EasyFair, de organisator van het event, er goed aan heeft gedaan om nu al deze weloverwogen beslissing te nemen en ieder daarvan tijdig te informeren.

Hoewel er nog een weg te gaan is in deze onzekere periode hebben wij er vertrouwen in dat er licht gloort aan het einde van deze tunnel en kijken er naar uit om jullie in november weer live op onze stand te kunnen ontvangen om samen met jullie de 10e jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con mee te maken.